Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: ۵۳۹ مادر باردار در منطقه شعیبیه وجود دارد که از این تعداد، ۸۹ مادر بارداری که وضعیت پرخطر داشته اند از منطقه خارج شده اند. ۱۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ اجتماعی محیط زیست پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر فرهاد نژادیان در جلسه مدیریت بحران دانشکده علوم پزشکی شوشتر که با حضور دکتر مطلق، مشاور معاون بهداشت در امور مدیریت کاهش خطرات بلایا وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: تلاش کردهایم تا حد امکان دیگر گروههای پر خطر از جمله کودکان زیر 1 سال، کودکان زیر 5 سال و سالمندان را هم از منطقه خارج کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خوشبختانه از نظر دارو و ملزومات هیچ کمبودی نداریم و داروها، واکسن، تجهیزات اورژانس، ملزومات تنفسی و مانیتورینگ به روستای کاظم و محل اسکان موقت سیل زدگان منتقل شده است. تاکنون هیچ موردی از بیماریهای عفونی در منطقه گزارش نشده و تلاش بیوقفه نیروهای ستادی، مدیریتی و عملیاتی دانشکده باعث شده سلامت مردم به خطر نیفتد.

12 روستا با جمعیتی بالغ بر 10 هزار نفر در معرض خطر سیلاب هستند

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر نیز در این جلسه گفت: 12 روستا با جمعیتی بالغ بر 10 هزار نفر در معرض خطر سیلاب هستند که از این تعداد 4 روستا تخلیه شده اند. همچنین پایش سلامت آب و غذا مرتباً در حال انجام است.

شایان ذکر است، دکتر محمد اسماعیل مطلق، مشاور معاون بهداشت در امور مدیریت کاهش خطرات بلایا وزارت بهداشت نیز از تلاش کارکنان و مدیران دانشکده علوم پزشکی شوشتر در تامین سلامت جسمی و روحی سیل زدگان ابراز رضایت کرد و از محل اسکان موقت مردم و نحوه ارائه خدمات بازدید کرد.

هفته آینده درباره وضعیت خدمت مشمولان در مناطق سیل‌زده لرستان تصمیم‌گیری می‌شوداستقرار واحدهای بهداری پلیس برای کمک به مردم سیل‌زده لرستان47 جاده کشور همچنان مسدود است/ افزایش 3 درصدی تردد در جاده‌هاهلال‌احمر: شایعه کشته‌شدن تعدادی از مردم در سیل پلدختر صحت نداردپدر آمایش سرزمین ایران: با آبخوانداری، دوره ترسالی را به فرصت تبدیل کنیم

انتهای پیام/

R1014142/P/S2,23,24,1392,1416/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سیل وزارت بهداشت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیل وزارت بهداشت سیل وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۴۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی

وزیر بهداشت از رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی خبر داد و سهم شرکت کنندگان خانم و آقا در این آزمون را به ترتیب ۵۲ و ۴۸ درصد عنوان کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از وبدا، بهرام عین اللهی روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در حاشیه برگزاری پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی، با اشاره به رقابت بیش از ۱۲ هزار پزشک در این آزمون تخصصی، تصریح کرد: تعداد داوطلبان ثبت نام کننده در این آزمون ۱۲ هزار و ۳۵۸ نفر است که از این تعداد ۶۴۲۴ نفر خانم یعنی ۵۲ درصد شرکت کنندگان و ۵۹۳۴ نفر آقا یعنی ۴۸ درصد شرکت کنندگان را تشکیل می دهند. 

وی با بیان اینکه پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در ۲۹ حوزه امتحانی در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به طور همزمان برگزار می شود، افزود: داوطلبان شرکت کننده می توانند در ۲۷ رشته تخصصی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند.

عین اللهی با اشاره به اجرای مصوبات برنامه هفتم توسعه در زمینه افزایش ظرفیت پذیرش دستیاری، بیان کرد: در دولت مردمی این ظرفیت افرایش یافت، به طوریکه در سال گذشته ظرفیت پذیرش از ۳۲۰۰ نفر به بیش از ۵ هزار نفر افزایش پیدا کرد، امسال نیز ۱۲ درصد افرایش خواهیم داشت.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: طراحی آزمون دستیار تخصصی پزشکی بسیار علمی و فشرده از چندماه قبل توسط اساتید برجسته انجام شده و اقدامات امنیتی لازم نیز صورت گرفته است. در این راستا دفترچه آزمون در سه گروه طراحی می شود و تا زمان برگزاری آزمون محرمانه باقی می ماند. این آزمون نیز در کمال صحت و سلامت و به دور از حاشیه برگزار شد.

عین اللهی درمورد رشته هایی تخصصی که نیاز به پذیرش دستیار دارد، گفت: در سال گذشته سه رشته اطفال، طب اورژانس و بیهوشی نیاز به تکمیل داشت که در شورای آموزش پزشکی و تخصصی تصمیم گرفته شد که این رشته ها به صورت مستقیم از دوران کارورزی پذیرش شوند که به تمام دانشگاه ها اعلام کردیم و تکمیل این رشته ها صورت گرفت. 

وی در ادامه با اشاره به افزایش تعرفه ها از سوی دولت، گفت: این موضوع مشوق خوبی برای ورود دستیاران است.

وزیر بهداشت با اشاره به افرایش حقوق دستیاران در دولت مردمی، خاطرنشان کرد: در سال جاری حقوق دستیاران مجرد ۱۲ میلیون تومان و دستیاران متاهل ۱۵ میلیون تومان درنظر گرفته شد و از طرف دیگر مراکز درمانی نیز از درآمدهای اختصاصی خود کارانه ای را به دستیاران پرداخت می کنند که این موضوع باعث شده که امسال استقبال بیشتری برای ورود به دوره دستیاری را شاهد باشیم.

امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از محل برگزاری آزمون دستیاری تخصصی پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بازدید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران افتتاح شد
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد