Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از شوشتر دکتر محمد علوی گفت : در جلسه ای که با اعضای هیئت رئیسه دانشکده علوم پزشکی شوشتر داشتیم گزارشاتی از عملکرد این مجموعه ارائه شد. 
خوشبختانه همکاران ما در شوشتر اصطلاحا بر سرکار سوار شده اند و توانسته اند بیماری را در اختیار بگیرند. عملکرد قابل قبولی دارند. آمار و گزارش اپیدمیولوژیکی نیز که دادند منطبق بر پروتکل ها ی کشوری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اقدامات دانشکده علوم پزشکی شوشتر برای استفاده از ظرفیت بزرگان و معتمدین منطقه در جهت اقناع افکار عمومی اظهار داشت : شاهد بودیم که در آستانه عید سعید فطر اقدامات خوبی در شوشتر و به ویژه مناطق روستایی  انجام شد . این اقدامات توانسته تا حد زیادی ازخطرات بالایی که این اجتماعات می توانست داشته باشد ، جلوگیری کند. 

دکتر محمد علوی افزود: از نظر بیماریابی و انجام تست های تشخیصی که براساس تعداد تست در هر میلیون نفر جمعیت محاسبه می شود نیز، دانشکده شوشتر کارنامه قابل قبولی دارد.

وی با اشاره به پیش بینی ها برای بلند مدت بودن شیوع ویروس کرونا در جامعه اظهار داشت : می بایست مردم ما با رعایت پروتک های کشوری در جهت مقابله با بیماری گام بردارند. حتما از ماسک استفاده کنند چرا که ماسک می تواند از انتقال بیماری از افراد و محیط جلوگیری کند.
 
سرپرست مرکز بهداشت استان خوزستان ادامه داد: به مردم توصیه کنید که بهداشت فردی را رعایت کنند. شستن دست ها با آب و صابون هر بیست دقیقه باید انجام شود. از تماس دست ها با چشم ها ، دهان و بینی جدا خودداری کنند. 

دکتر علوی در پایان عنوان کرد: مردم لازم است که فاصله اجتماعی را رعایت کنند ؛ در مکان های شلوغ به ویژه در فضاهایی مثل رستوران ها ، پاساژها و استفاده از وسائل نقلیه عمومی تردد نداشته باشند ؛ اگر جایی حضور می یابند حداقل فاصله دو متر را رعایت کنند.

48

کد خبر 1398395

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۵۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد