Web Analytics Made Easy - Statcounter

۱۰۶ اثر دانشکده علوم پزشکی شوشتر در دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی (تیتر ۱۲) به ثبت رسید.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، طبق اعلام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی شوشتر، در دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی (تیتر ۱۲) ۱۰۶ اثر دانشجویان این دانشکده به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اتمام مهلت ارسال آثار به جشنواره تیتر ۱۲، دانشکده علوم پزشکی شوشتر به همت دانشجویان و واحد نشریات از بین دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، با ثبت این آثار در رتبه ۳۱ قرار گرفت.
در حال حاضر چهار نشریه در دانشکده علوم پزشکی شوشتر مجوز فعالیت دارند که از این بین، فقط دو نشریه دانشجویی «مروارید» و «افق» بر اساس دستورالعمل جشنواره مجاز به شرکت در این رقابت کشوری بودند.
هر ساله جشنواره تیتر توسط یکی از دستگاه‌های آموزش عالی کشور برگزار می‌شود. سال گذشته جشنواره تیتر ۱۱ به میزبانی وزارت علوم برگزار شد و امسال وزارت بهداشت میزبان جشنواره تیتر ۱۲ بود که با شعار «عینیت در خبر، انصاف در تحلیل، آزادی در بیان» برگزار شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشکده علوم پزشکی شوشتر نشریات دانشجویی جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی دانشکده علوم پزشکی شوشتر جشنواره تیتر تیتر ۱۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۲۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد

  شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در نشست مشترک با رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به وسعت سیل اخیر در مناطق جنوب استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به نوپا بودن دانشکده علوم پزشکی چابهار، خوشبختانه اقدامات و برنامه‌ریزی‌های دقیق تیم مدیریتی دانشکده باعث شده تاکنون هیچ موردی از اپیدمی و طغیان بیماری در مناطق سیل زده پدیدار نشود و گزارش تیم‌های ارزیاب اعزامی از سوی وزارت بهداشت نیز عملکرد این دانشکده را فوق‌العاده اعلام کرده است.

  عرشی گفت: علی رغم مشکلات گذشته در حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار، دو بارندگی منجر به سیل در آن منطقه و همچنین خسارات وارده به برخی زیرساخت‌های بهداشتی، خوشبختانه با تلاش شبانه روزی کادر بهداشت به خصوص در مناطق روستایی، اقدامات پیشگیرانه تداوم داشته و وقفه‌ای در برنامه‌های مراقبتی ایجاد نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد