Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@02:08:37 GMT

تا پیک بعدی نیامده، ایمن شوید

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۹۶۳۳۵

تا پیک بعدی نیامده، ایمن شوید

ایسنا/خوزستان رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: شش تا هشت هفته دیگر تا موج ششم وقت داریم که در این مدت باید شهروندان نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.

دکتر مجتبی کلانتر در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به عبور از قله موج پنجم بیماری کووید  - ۱۹، اظهار کرد: در حال حاضر بار مراجعات بیماران به مراکز درمانی و مراکز ۱۶ ساعته کاهش یافته است بنابراین پیش‌بینی می‌شود در روزهای آینده وضعیت شوشتر از قرمز به نارنجی تغییر پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این موج بیماری بسیار وحشتناک بود، افزود: در این موج، شرایط به گونه‌ای بود که روزانه بیش از ۵۰۰ نفر به بیمارستان‌های شوشتر مراجعه می‌کردند. برخی شب‌ها به دلیل بار مراجعات بالا به بیمارستان، تا صبح در حال تدارک و برنامه‌ریزی افزایش ظرفیت بستری بودیم.

رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: خوشبختانه از نظر اکسیژن‌رسانی، سرم و تهیه داروهای مورد نیاز و مورد تایید وزارت بهداشت به جز داروی اکتمرا که کمبود کشوری داشت، مشکلی نداشتیم.

وی با اشاره به افزوده شدن ۱۲ تخت ویژه به بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) با تغییر کاربری بخش‌ها، بیان کرد: البته در این موج در پی افزایش بار مراجعات، از ظرفیت بیمارستان الهادی نیز استفاده شد.

کلانتر با بیان اینکه تعداد موارد فوت این موج از موج‌های دیگر بیشتر بود، تصریح کرد: در این شرایط، از همه نیروهای ستادی، بهداشتی و درمانی برای گذر از این موج استفاده شد. تلاش پزشکان و پرستاران در بیمارستان‌های شوشتر، کم نظیر بود و با تمام وجود از همه همکاران سپاسگزاری می‌کنم.

وی با اشاره به پیش‌بینی وقوع پیک بعدی کرونا در آبان‌ماه، تصریح کرد: شش تا هشت هفته دیگر تا موج ششم وقت داریم بنابراین از همه همشهریان خواهش می‌کنم هر چه سریع‌تر به مراکز بهداشتی و محل‌های تعیین‌شده برای واکسیناسیون مراجعه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر تصریح کرد: خانواده و نزدیکان من، از انواع واکسن‌های موجود تزریق کرده‌اند و برای هیچکدام هم مشکلی پیش نیامده است بنابراین از همشهریان می‌خواهم هر واکسنی که موجود است را دریافت کنند زیرا واکسن‌های موجود، مورد تایید وزارت بهداشت هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان کروناویروس کرونا در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۶۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه های امامزاده ابراهیم شفت ایمن سازی می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله عباسی ضمن حضور در بین مردم آسیب دیده از این آتش سوزی و شنیدن مسائل آنها در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: آتش سوزی رخ داده در روستای امامزاده ابراهیم شهرستان شفت به بیش از ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی این روستا که عموماً سازه‌های چوبی بودند آسیب زد.

وی با بیان اینکه تعدادی از این واحدها بیمه هستند، افزود: بخش زیادی از آنها فاقد پوشش بیمه‌ای می‌باشند که با توجه به وضعیت روستا و خسارت وارده به منطقه از ابتدای وقت امروز فرماندار شهرستان شفت، مدیرکل مدیریت بحران استان و مدیران حوزه زیرساختی گیلان در بین مردم و محل حادثه حضور یافته و وضعیت را برای رفع مشکلات خسارت دیدگان از این حریق بررسی کردند.

وی با تاکید بر اینکه هلال احمر موضوع اسکان اضطراری، تأمین اقلام ضروری و غذای گرم برای این خانوارها را آغاز کرده است، افزود: به زودی کار آوار برداری شروع می‌شود.

عباسی تصریح کرد: گزارشی هم از این حادثه و وضعیت خسارت دیدگان به وزارت کشور و رئیس محترم جمهور ارائه می‌کنیم و کمک‌هایی به صورت بلاعوض و در قالب تسهیلات برای ساخت منازل مسکونی و واحدهای تجاری مردم تأمین خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: با توجه به آتش سوزی‌های مکرری که در این منطقه طی سال‌های از ۱۳۷۵، ۱۳۹۲، ۱۳۹۶ و نیز نیمه شب گذشته رخ داده باید این منطقه و خانه‌های آن ایمن سازی شود.

نماینده عالی دولت در گیلان تصریح کرد: باید سازه‌ها بتنی یا فلزی و بر اساس اصول و قواعد نظام مهندسی احداث شود و بدین منظور اعتباراتی هم داده شود تا این امر محقق شود و شاهد اتفاقاتی از این دست نباشیم.

استاندار گیلان ادامه داد: این منطقه کوهستانی و شاهد وزش بادهای شدید است که برای جلوگیری از اتفاقات مشابه باید در زمینه شیوه‌های ساخت و ساز تجدید نظر شود و حتماً این امر انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه شرکت‌های آب و برق هم اینک مشغول رفع مشکلات هستند، گفت: پروژه گازرسانی به روستا هم مراحل پایانی خود را طی می‌کند و به زودی مردم آن از گاز طبیعی برخوردار می‌شود و همچنین راه دسترسی روستا هم بعد از بازسازی اصلاح می‌شود.

کد خبر 6095358

دیگر خبرها

  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • تک‌روی سکه‌های کوچکتر نسبت به سایر قطعات/ سکه‌های حراجی به بازار نیامده است
  • خانه های امامزاده ابراهیم شفت ایمن سازی می شود
  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان
  • احداث پل جدید بندقیر در محور ملاثانی شوشتر
  • ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه
  • مدیر بایرن: از رئال هیچ پیشنهادی برای بازیکن ما نیامده
  • اتمام واکسیناسیون مرحله اول فلچ اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • بسیاری از مراجعات مردم به محاکم به دلیل اعتبار دادن به اسناد عادی است
  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد