Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان اهواز - صبح امروز با حضور سرپرست فرمانداری شهرستان، رئیس دانشکده علوم پزشکی، معاون فرماندار، رییس مرکز بهداشت شهرستان، بخشداران، شهرداران و سایر مسئولین پنجمین نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان شوشتر در سال ۱۴۰۰ در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

مجتبی کلانتر در این نشست با تاکید بر سلامت مردم و لزوم برخورداری آن‌ها از آب شرب سالم گفت: باتوجه به کلرسنجی‌های انجام شده در برخی مناطق شهرستان شوشتر اعم از روستا‌ها آمار کلرزنی پایین است بنابراین به منظور جلوگیری از هرگونه آلودگی حتما باید کلرزنی از سوی دستگاه‌های مربوطه انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر در ادامه بر اجرای طرح بسته اهمیت غذایی و سلامت در سطح شهرستان تاکید کرد و گفت: بر اساس آمارها؛ استان خوزستان به همراه کرمان، ایلام و بوشهر در ردیف استان‌های ناامن غذایی قرار گرفته بنابراین باید بسته امنیت غذایی را با تعامل بین بخشی در شهرستان اجرا نماییم.

این مقام مسئول می‌گوید: شهرداری‌ها باید محل تجمع سگ‌های ولگرد و همچنین حشرات را که باعث انتقال بیماری‌ها می‌شوند شناسایی و در جهت نظافت و پاکسازی آن‌ها اقدام نمایند.

به گفته کلانتر سایت نگهداری از سگ‌های ولگرد وجود ندارد که  باید راه اندازی شود، زیرا که یکی از معضلات اصلی و گلایه‌های شهروندان همین سگ‌های ولگرد هستند که باید مورد توجه شهراری‌ها قرار گیرد.

او می گوید: وضعیت کشتار دام و توزیع گوشت در بازار مطلوب  است که باید از سوی دامپزشکی رسیدگی و موارد بهداشتی هنگام عرضه گوشت  رعایت شود.

فرماندار شوشتر در ادامه گفت: بحث سلامت برای ما مهم است، اما موضوع دیگر عدالت در سلامت شهرستان است که بسیار مهم بوده  و در مقطع فعلی و برنامه گام دوم انقلاب نیز به جد مورد توجه قرار گرفته؛ و باید به آن پرداخته شود.

 به گفته حجت الله دهدشتی شورای سلامت در بخش‌ها و شهر‌های تابعه مطابق دستوالعمل‌ها و قوانین باید تشکیل گردد چون  سلامت جسم و روان  بر کاهش آسیب‌های اجتماعی  تاثیر دارد.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امنیت غذایی برگزاری نشست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۷۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات شهرستان‌های استان روی میز وزیر کشور

در همایش روسای شوراهای اسلامی شهرستان‌های اصفهان، مشکلاتی چون نبود نردبان اطفای حریق در خمینی‌شهر تا حمل میت با نیسان در داران مورد بحث قرار گرفت و در نهایت طوماری از این مشکلات به امضای حاضران رسید تا به دست وزیر کشور برسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، همایش رؤسای شوراهای اسلامی استان اصفهان امروز _ پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت _ برگزار شد.

در این همایش رؤسای شورای اسلامی شهرستان‌های استان به ارائه گزارشی از مشکلات موجود در شهرستان خود در حضور معاون سیاسی استاندار اصفهان پرداختند و خواستار رسیدگی به این امور شدند.

نبود نردبان آتش نشانی برای اطفای حریق در خمینی شهر

سید حسن دیباج، رئیس شورای اسلامی شهرستان خمینی‌شهر در این همایش اظهار کرد: خمینی‌شهر دومین شهر متراکم کشور است و همین مسئله باعث شده تا این شهر ارتفاع بگیرد و اطفای حریق در این شهر سخت شود؛ نبود نردبان ۸۰ میلیاردی آتش نشانی یکی از مشکلات این شهر برای اطفای حریق است.

وی افزود: یکی از مشکلات دیگر خمینی‌شهر وجود اتباع بیگانه است، تا جایی که در بعضی مدارس ۸۰ درصد دانش آموزان از تبعه بیگانه هستند و مشکلات مذهبی و آموزشی و… را در این شهر ایجاد کرده‌اند؛ این در حالی است که اجازه کار در مشاغل سنگین از اتباع گرفته شده و سنگ بری‌های خمینی‌شهر به شدت نیازمند کارگر در امور مربوطه شده‌اند.

رئیس شورای اسلامی شهرستان خمینی‌شهر ادامه داد: ما از شورای استان پول نمی‌خواهیم، تنها می‌خواهیم چوب لای چرخ ما نگذارند و اگر بودجه به ما تزریق نمی‌شود، در بودجه ما هم دست اندازی نشود.

وی از کم لطفی به شوراهای شهرستان‌ها اظهار گلایه کرد و گفت: شوراهای شهرستان‌ها کارتابل نامه‌نگاری ندارند و نامه‌ها به موقع به دستشان نمی‌رسد.

نبود آمبولانس حمل میت در شهرستان داران / ‏‬لزوم ایجاد سیلوی محصولات کشاورزی و کشتارگاه برای فریدن بزرگ

حسین شیخ دارانی، رئیس شورای اسلامی شهرستان فریدن نیز در این همایش اظهار کرد: وضعیت جاده‌های شهرستان فریدن تا الیگودرز نامناسب است.

وی افزود: با وجود دامداری و کشاورزی در منطقه داران زیرساخت‌های لازم در این خصوص وجود ندارد و حتی یک کارخانه آرد یا سیلو و کشتارگاه در این شهرستان وجود ندارد.

رئیس شورای اسلامی شهرستان فریدن همچنین از فرسوده شدن ماشین‌های کشاورزی و آتش نشانی شهرستان فریدن گلایه کرد و گفت: با وجودی که آمار تصادف در این شهرستان زیاد است اما یک آمبولانس برای حمل به سردخانه وجود ندارد و در مواردی مجبوریم افراد را با نیسان به سردخانه منتقل کنیم.

مشکل آب شرب نامناسب در شهر هزاران چشمه

ولی الله میرزایی، رئیس شورای اسلامی شهرستان سمیرم نیز در ادامه گفت: پادنا شهر هزاران چشمه دارای آب آشامیدنی نامناسب است.

وی افزود: یکی دیگر از مشکلات سمیرم این است که یک میدان میوه و تره بار در شهری که بیشترین باغات سیب را دارد، وجود ندارد.

معدن سرب و روی در کمین دشت لاله‌های واژگون

سیدصدرا موسوی، رئیس شورای اسلامی شهرستان خوانسار اظهار کرد: خوانسار به شهر باغ شهر مشهور است، با وجود دشت لاله‌های واژگون می‌بینیم که مجوز معدن سرب و روی در جوار گلستان کوه داده شده است.

نبود کمربندی و کنارگذر از دیگر مواردی بود که رئیس شورای اسلامی شهر خوانسار به آنها اشاره کرد.

جوانان شهرضا در انتظار شغل

محمد محمدی، رئیس شورای اسلامی شهرستان شهرضا اظهار کرد: اشتغال‌ زایی برای جوانان، رسیدگی به مشکل آب شهرضا، نبود نیروی کار اتباع بیگانه از مواردی است که در ارتباط با شهرستان شهرضا باید به آن توجه کرد.

پروژه رفع ترافیک کاشان در انتظار کلنگ زنی

جواد حاج قدیری، رئیس شورای اسلامی شهرستان کاشان در ادامه به مسئله فرونشست زمین در کاشان اشاره کرد و گفت: مدیریت جامع شهری و عدم همکاری ادارات با شورای شهرستان از دیگر مواردی که شهرستان کاشان را با مشکل روبرو کرده است؛ فرمانداری شهرستان هیچ مکانی را به شورای شهرستان اختصاص نداده و جلسات این شورا در شهرداری کاشان برگزار می‌شود.

موضوع مشکلات مرتبط با اتباع بیگانه از دیگر مواردی بود که رئیس شورای اسلامی شهرستان کاشان به آن اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به فصل گلاب‌گیری ترافیک و راه بندان یکی از معضلاتی است که در فصل گلاب‌گیری در کاشان به وجود می‌آید، با وجودی که بودجه ۲۰۰ میلیارد تومانی رفع این مشکل فراهم است اما هیچ مسئولی برای کلنگ زنی پل مربوطه اقدام نمی‌کند.

وی خاطر نشان کرد: آسفالت اتوبان قم کاشان و کاشان اصفهان هم از دیگر مشکلات مرتبط با این شهرستان است که نیازمند روکش آسفالت و ایجاد کمربندی هستیم.

جاده هرند - اژه نیازمند اقدام مسئولان راه و شهرسازی است

اصغر امینی هرندی، رئیس شورای اسلامی شهر هرند در ادامه از سرعت عمل و مدیریت مطلوب مجموعه مدیریت استان در خصوص پروژه انتقال آب از دریای عمان به اصفهان و نیز مدیریت بین استان اصفهان و استان‌های همجوار تقدیر کرد و افزود: منطقه شرق اصفهان هنوز با مشکل آب مواجه است، همچنین جاده هرند - اژه نیازمند اقدام مسئولان راه و شهرسازی است.

کمبود بودجه شهرداری‌ها و موضوع قیر از دیگر محورهای سخنان رئیس شورای اسلامی شهر هرند بود.

حریم نجف آباد از فلاورجان مشخص نیست

اکبر نوروزی، رئیس شورای اسلامی شهرستان نجف آباد در ادامه اظهار کرد: حریم شهرستان نجف آباد به ویژه با فلاورجان مشخص نیست و نهضت ملی مسکن در این شهرستان حل نشده است.

۴۰۰ منزل ملی سجزی در انتظار تعیین تکلیف مسئولان

حسین حیدری، رئیس شورای اسلامی شهرستان کوهپایه در ادامه از عملکرد بنیاد ملی مسکن اظهار گلایه کرد و گفت: حدود ۱۰۰۰ منزل در سجزی وجود دارد که در این میان ۴۰۰ منزل ملی است اما به وضعیت آنها رسیدگی نمی‌شود.

رسیدگی به مشکل جاماندگان از نهضت ملی مسکن

اسماعیل خواجه دهاقانی، رئیس شورای اسلامی شهرستان دهاقان بر رسیدگی جاماندگان از نهضت ملی مسکن تاکید کرد و افزود: در تغییر کاربری‌های فضای سبز کارشناسی لازم انجام نمی‌شود.

وی تاکید کرد: طرح تفصیلی ابلاغی تجاری‌های ۳۰ ساله حذف شده که مشکلاتی را به وجود آورده است.

همچنین عدم برخورداری روستاهای شهرستان فریدون‌شهر از جاده مناسب و درخواست واگذاری طرح هادی به شهرستان‌ها موضوع دیگری بود که مدنظر قرار گرفت.

شایان ذکر است، در پایان این همایش طوماری از مشکلات کلی شهرستان‌های استان اصفهان به امضای اعضای حاضر رسید تا به دست وزیر کشور برسد.

کد خبر 750112

دیگر خبرها

  • مشکلات شهرستان‌های استان روی میز وزیر کشور
  • رسیدگی به پرونده های رفع تداخلات ارضی از اولویت‌های دستگاه قضایی است
  • اتخاد تدابیر امنیتی در برگزاری دور دوم انتخابات شهر و استان تهران
  • اخذ تدابیر امنیتی در برگزاری دور دوم انتخابات شهر و استان تهران
  • استاندار مازندران: به زیرساخت‌های مساجد بین‌راهی رسیدگی شود
  • رسیدگی به ۳۴۰۰ پرونده بافت فرسوده در اردبیل
  • برگزاری نشست تبیین الزامات اطلاع‌رسانی دولت در ایلام
  • روسیه: شورای امنیت باید از درگیری در بوسنی جلوگیری کند
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی
  • اجرای ۶۴ برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی شهرستان زهک